Servicii

Servicii non stop - 24/7
instalatii-sanitare-bucuresti

Instalatii sanitare

Echipa noastra este formata din specialisti cu expertiza in instalatii sanitare Bucuresti, obisnuiti cu traficul unui oras cosmopolit. Prin intermediul fiecarui instalator sanitar Bucuresti alaturi de care colaboram, garantam interventii prompte la orice ora din zi si din noapte, tratand cu o seriozitate deosebita solicitarile in regim de urgenta. Procedam la inlocuirea instalatiilor vechi si montarea celor noi atat in medii inchise, cat si deschise. Fiecare instalator sanitar Bucuresti din echipa noastra este antrenat pentru a oferi cele mai de durata lucrari, in conditiile unor tarife corecte.

instalatii-termice-bucuresti

instalatii termice

Fie ca intampinati o problema la instalatiile termice vechi sau la cele noi, un instalator termic Bucuresti va poate ajuta sa solutionati orice problema cu maxima eficienta, in timp util. Instalatiile termice sunt indispensabile in orice proprietate, fie ca este vorba despre apartamente, birouri, case si este necesar sa aveti grija ca acestea sa functioneze corespunzator si sa ofere un randament foarte bun. Instalatorul termic Bucresti este capabil sa identifice orice neregula si sa o rezolve cu responsabilitate si profesionalism.

Instalatii climatizare

Intr-un oras supraaglomerat precum Bucurestiul, in zilele de vara, caldura este una din principalele probleme cu care se confrunta locuitorii Bucurestiului. Solutia optima pentru a rezolva aceasta problema este un aparat de aer conditionat. Oferim servicii profesionale de igienizare sau de montaj aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

Montaj aer conditionat Bucuresti in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6, de asemenea si in zonele limitrofe din judetul Ilfov.

Instalatii electrice

Instalatiile electrice sunt unul din elementele sensibile ale unei case sau ale unui apartament. Daca instalatiile electrice nu sunt facute in mod profesional ne expunem unor riscuri enorme. De la cel mai mic scurtcircuit se poate ajunge la o paguba enorma. Realizam verificari, montaje si mentenanta pentru instalatiile electrice in mod profesional. Instalatii electrice in Bucuresti si in zonele limitrofe din Ilfov.

amenajari interioare

A sosit perioada aceea din viata cand va doriti sa faceti o schimbare si vreti sa renovati  apartamentul sau casa? Servicii complete de amenajari interioare, de la A la Z, de la trasarea primelor canale pentru punerea la punct a instalatiilor electrice, sanitare si termice la zugraveli, montaj parchet, gresie, faianta pana la ultimele finisari exterioare. 
Transformam apartamentul tau intr-o locuinta noua adaptata cu nevoile tale din prezent. Servicii de amenajari interioare in Bucuresti (sector 1,2,3,4,5,6) si in zonele limitrofe Bucurestiului, in judetul Ilfov