aragaz1

Montare aragaz

Instalarea unui aragaz trebuie efectuata in conditii de maxima siguranta de un personal specializat, calificat si profesionist, capabil sa garanteze pentru calitatea lucrarii. Se acorda o atentie sporita lucrarilor de montare aragaz si a multor altor obiecte electrocasnice intrucat, cu preponderenta in cursul ultimilor ani, numarul de incidente cauzate de instalarea neconforma a acestora a prejudiciat numeroase persoane.

Echipa noastra este compusa din specialisti cu experienta, capabili sa ofere cele mai calitative si eficiente servicii, in urma unei expertize preliminare in urma careia pot stabili daca si unde se impun verificari aditionale la instalatia de gaz.

Expertiza si profesionalismul sunt doua dintre atributele identificate in fiecare lucrare pe care o efectuam. Acordam o atentie sporita tuturor detaliilor care pot face diferenta intre un lucru bine facut si o lucrare neconforma, care poate genera serioase pagube materiale. Nu putem anticipa eventualele nereguli datorate interventiei ulterioare din partea unui alt instalator sau chiar a beneficiarului, insa garantam pentru siguranta si eficienta lucrarii noastre.

Ce presupune serviciul de montare aragaz?

Beneficiem de o echipa specializata in servicii de montare aragaz, care garanteaza pentru un serviciu complet si eficient. Lucrarea se desfasoara in conditii de maxima siguranta, iar echipa noastra va face uz de propria recuzita, astfel incat dumneavoastra nu va trebui sa cheltuiti sume aditionale pentru achizitionarea instrumentelor de lucru.

Inainte de orice, specialistii nostri verifica pozitionarea aragazului, tinand cont de faptul ca distanta minima dintre acesta si perete trebuie sa fie de minimum 25 mm, insa, in cazul in care acesta nu este corect pozitionat, acestia va vor sugera cel mai bun loc pentru montarea lui. Ulterior, este inchis robinetul de la sursa de alimentare, dupa care se procede la conectarea niplului intre racordul flexibil si conducta de alimentare cu gaz care, de altfel, alimenteaza inclusiv locuinta.

In continuare, se conecteaza regulatorul de gaze la conducta de alimentare a gazului, tinand cont de faptul ca intre regulator si racord trebuie montat un niplu de 1 / 2, iar la fiecare imbinare efectuata se utilizeaza banda de teflon. Ulterior, pe imbinari se aplica o pasta compusa din apa si sapun, dupa care se deschide robinetul de alimentare cu gaz si se verifica daca se genereaza bule de aer si, in cazul in care acestea apar, se inchide robinetul si se verifica din nou imbinarile. Intrucat suntem o firma dedicata serviciilor de instalatii si montare aragaz, specialistii nostri vor verifica fiecare conexiune prin procedee specifice.

montare-aragaz2
3

Ce ne recomanda ca specialisti in montare aragaz?

Echipa noastra de instalatori calificati si profesionisti ofera servicii de montare aragaz si multe ale servicii de instalatii sanitare si termice, garantand pentru maximizarea confortului pentru intreaga familie. Intrucat este vorba despre o lucrare destul de complexa, care necesita o atentie aditionala fata de alte servicii, montarea aragazului se desfasoara in conditii de maxima siguranta, departe de orice sursa de incalzire sau flacara deschisa.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze se realizeaza prin intermediul celor mai calitative materiale si unelte, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un rezultat de durata si un mediu 100% sigur pentru dumneavoastra si familie. In plus, specialistii nostri regleaza cu atentie fiecare arzator, in asa fel incat flacara sa poata permite o utilizare conforma a gazului natural. Tratam cu seriozitate si promptitudine solicitarile in regim de urgenta, intrucat am implementat un program non-stop, fiind 24/24 la dispozitia dumneavoastra.