centrala-termica1

Montaj Centrala Termica

Intelegem importanta instalarii si montarii eficiente a instalatiilor de incalzire, motiv pentru care oferim garantia unor servicii de durata. Efectuam montaj centrala termica standard, atat pentru modelele pe gaz, cat si pentru cele electrice, si ne ingrijim de fiecare detaliu care poate reda confortul locuintei dumneavoastra. Pentru noi, o lucrare bine executata este cartea de vizita care ne recomanda. Oferim satisfactia unui confort deosebit in perioada sezonului rece si depunem toate eforturile necesare pentru a preveni nefunctionalitatile care se pot ivi cu prilejul temperaturilor scazute.

Echipa noastra se ocupa atat de racordarea tevilor de cupru, PPR si Pexal in sistem la centrala termica, tinand cont de faptul ca acestea trebuie sa faca parte din structura incaperii in care planuiti sa fie montata centrala.

In cadrul lucrarii, specialistii nostri in montaj centrala termica urmaresc sa indeplineasca 4 pasi importanti: fixarea centralei, a carei pozitie se stabileste de comun acord cu dumneavoastra, tinand cont de regulamentul de montaj cu privire la echipamentele de incalzire; realizarea legaturilor hidraulice, in urma carora veti beneficia de racordarea la apa rece si calda; monitorizarea performantei si identificarea aspectelor tehnice care trebuie ajustate; punerea sub presiune a instalatiei, dar si umplerea sistemului de incalzire cu apa.

Oferim manopera si demontaj centrala termica

Ne dorim sa acoperim toate asteptarile pe care le puteti avea de la un furnizor calificat si profesionist si vertificat de servicii de montaj centrala termica, motiv pentru care oferim o serie de avantaje incluse cu prilejul fiecarei lucrari. Efectuam manopera pentru montaj centrala termica pentru putere sub 26 kW, intre 26 – 50 kW si 55 – 70 kW la preturi atragatoare, pe care vi le puteti permite fara a face un deosebit efort financiar. In plus, asiguram recuzita lucrarilor si va degrevam de costul ustensilelor.

*Nu sunt incluse in cost serviciul de ISCIR, operatiunile de punere in functiune asigurate de producator, racordarea boilerelor externe, materialele necesare conectarii hidraulice la o instalatie existenta.

Oferim servicii aditionale acelora dintre dumneavoastra care planuiesc o serie de schimbari la nivelul locuintei, in vederea unui confort sporit. Daca ne solicitati pentru furnizarea serviciului de montaj centrala termica, tot noi ne vom ocupa si de demontarea centralei termice existente, salvand timp si bani, pentru a va bucura cat mai rapid de beneficiile unei centrale noi si vizibil mai eficiente.

Dincolo de a fi o companie a carei servicii vizeaza beneficiul clientilor, ne recomanda si vizarea unei game variate de servicii care fac obiectul problemelor de functionare cu care va confruntati zi de zi. Suntem disponibili 24/24, 7/7 pentru a va raspunde la solicitari urgente si orice problema intampinati la sistemul de incalzire.

centrala2
3

Asiguram montaj pentru calorifere

Va sprijinim in actiunea de a oferi familiei dumneavoastra conditii mai bune de trai, mai ales in perioada sezonului rece, atunci cand temperaturile ne tin, de cele mai multe ori, in casa. Incurajam inlocuirea caloriferelor vechi, cu preponderenta a acelora care sunt extrem de vechi si ameninta incalzirea ideala a intregului spatiu vizat de actiunea caldurii si, pentru ca suntem constienti de tarifele practicate de concurentii nostri, va oferim servicii eficiente la preturi extrem de reduse, fiindu-va alaturi de fiecare data cand aveti nevoie de ajutorul nostru.

Pentru a va bucura de o locuinta incalzita zi de zi si de un somn linistit, serviciul de montaj centrala termica include si montajul caloriferelor, care presupune:

  • calibrarea si fixarea elementelor de prindere a caloriferului in perete;
  • montarea instalatiei prin care va circula caldura si a tevilor de tur si retur;
  • cuplarea caloriferului la instalatia de incalzire;
  • umplerea instalatiei si realizarea probei de etanseitate;
  • testarea presiunii din calorifer si instalatie.