desfundare-canalizare-bucurestiCand ai nevoie de un instalator sanitar in regim de urgenta?

Fie ca ne dorim, fie ca nu, cel putin o data in viata ne vom confrunta cu o situatie de urgenta care ne pune la propriu in pericol. Este vorba despre acele episoade in care instalatia sanitara cedeaza din cauza faptului ca ajunge la maturitate, ori din cauza calitatii sale precare, iar intreaga locuinta este inundata si supusa unor serioase daune materiale. Daca intampinati o situatie de urgenta, este deosebit de important sa aveti cui cere ajutor, iar aici ne referim la un instalator profesionist dispus sa intervina in regim de urgenta in orice Sector al Capitalei.

Urgente care necesita interventia unui instalator profesionist

Un instalator cu experienta este gata sa actioneze ori de cate ori intampinati o urgenta sau aveti nevoie de o instalatie rapida a recuzitei din baie sau bucatarie. Un singur apel este suficient pentru ca o echipa desavarsita sa porneasca spre dumneavoastra, iar costul serviciilor este net inferior fata de potentiala evaluare a daunelor pe care le-ati potenta in cazul in care nu optati pentru interventie profesionala.

Intrucat multe astfel de episoade au loc indeosebi atunci cand nu va aflati la domiciliu, aspect care favorizeaza instaurarea daunelor, este sa puteti cel putin diminua din paguba materiala care va ameninta locuinta. Acestea fiind spuse, iata topul situatiilor de urgenta in care este vital sa apelati la interventia de specialitate a unui instalator cu expertiza:

Toaletele infundate

Toaletele infundate reprezinta o problema majora pentru multi bucuresteni, in masura in care adesea se arunca in toalete (cu sau fara intentie) diverse obiecte care pericliteaza trecerea apei prin conducte. Atunci cand toaletele se infunda, pot aparea daune semnificative in urma procesului de refulare.

Daca va confruntati cu o toaleta infundata si tergiversati elidarea cauzei declansatoare, asteptarea sau incercarea remedierilor pe cont propriu ar putea provoca probleme si mai mari si ar putea deteriora instalatiile sanitare din intreaga locuinta. Cea mai buna modalitate de a face fata unei toalete infundate este aceea de a lasa un instalator profesionist sa se ocupe de ea.


Scurgeri si conducte inghetate

Scurgerile si conductele inghetate reprezinta un obstacol major si un potential declansator de daune materiale pentru multi proprietari. Conductele inghetate pot exploda, ducand la daune masive prin inundatii si necesita reparatii la instalatiile sanitare, care pot fi complicat de efectuat de catre un amator. Daca stiti ca temperaturile scad, va trebui sa va izolati conductele de frig, ca preventie impotriva inghetului.

Daca aveti o conducta inghetata sau sparta, sunati imediat un instalator profesionist pentru a va degreva de riscul major caruia va supuneti. Repararea rapida a conductelor inghetate este esentiala pentru a preveni costurile potentiale. Conductele pot deveni o durere de cap majora pentru bucuresteni si pot, chiar, antrena aparitia mucegaiului in interiorul locuintei.

Inundatii

Inundatiile pot fi generate de multe cauze. Vremea ploioasa, tevile inghetate, conductele de spargere degradate sau o slaba canalizare, oricare dintre acestea poate produce inundatii. Dar indiferent de cauza, trebuie sa rezolvati rapid situatia. Inundatiile pot produce pagube insemnate; va pot deteriora bunurile (parchet, covoare etc.) si prezinta un potential acut de a raspandi apa murdara contaminata in intreaga locuinta. Acest lucru poate cauza aparitia mucegaiului intr-un ritm foarte rapid, aspect care este extrem de periculos pentru intreaga familie.

Instalatorii profesionisti care activeaza in regim de urgenta vor diagnostica si mai apoi rezolva cauza inundatiilor, pentru a scapa de apa din subsol si a il impermeabiliza, astfel incat sa nu va faceti griji pentru o noua inundatie. Daca stiti ca locuinta dumneavoastra este expusa riscului de inundatii in timpul sezonului ploios sau in timpul iernii, luati legatura cu un instalator profesionist, chiar si pentru o simpla revizie.

Urgentele nu tin cont de timp, insa pot tine cont de bani. De aceea, ori de cate ori sesizati anumite defectiuni sau primele semne ale unei inundatii, nu ezitati sa apelati la interventia unor instalatori profesionisti. Inundatiile pot fi prevenite prin montarea unei supape de reflux, insa in primul rand trebuie procedat la detectarea scurgerilor in locuinta, urmata de impermeabilizare, pentru a va asigura ca indiferent de conditiile meteo, locuinta dumneavoastra si, implicit, confortul, nu vor fi puse in pericol si nu vor face obiectul unor pagube materiale insemnate.