By NICK JOHNSON

Magazine pentru materiale de constructii? Cum sa il alegi?

Atunci cand apar probleme pe partea instalatiilor electrice, termice, sanitare sau pe domeniul constructiilor apare deseori o intrebare: de unde cumparam echipamentele necesare reparatiilor? In domeniul instalatiilor si a constructiilor exista o lista de magazine care dispun de o gama larga de produse din aceasta nisa:

1. Dedeman, unul din liderii de piata in domeniul materialelor de constructii, mobilierului, amenajarilor interioare, instalatii sanitare, electrice si termice. Dedeman este un distribuitor cu peste 50 de magazine in toata tara, 25 de ani experienta si o gama larga de peste 45.000 de produse. In decursul lunii septembrie 2020 au deschis un nou magazin in Bucuresti, Dedeman Ghencea se poate gasi in sectorul 6 si este in momentul de fata cel mai mare magazin din domeniu din oras, avand o suprafata de aproximativ 2 hectare (18.700mp). In functie de nevoiele dvs. puteti verifica disponibilitatea produselor necesare dvs. si pe site-ul  lor:   https://www.dedeman.ro/ro

2. Romstal Grup, un magazin grupat pe 5 categorii de interes: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice şi Ceramice. Romstal Grup este un magazin romanesc, prezent pe piata din martie 1994. Acopera o nisa larga de produse, reusind sa acopere in totalitate nevoile clientilor lor din cele 5 categorii de interes. Puteti vedea produsele romstal grup si pe site-ul lor oficial:   http://www.romstalgroup.com/

3. https://www.hornbach.ro/, prima companie din Europa, din anul 1968, care se axeaza pe domeniul „casa si gradina”, fiind primul magazin cu materiale de constructii si gradina. In momentul de fata sunt prezenti in 10 tari din Europa si sunt solutia ideala daca cautam atat materiale de constructii cat si solutii inedite pentru gradina noastra.

4. https://mathaus.ro/, un magazin marca Arabesque, un brand cu peste 25 de ani de activitate, specialist in furnizarea si distribuirea materialelor de constructii oriunde in tara. Poate brand-ul care are pus la punct cel mai bun sistem de distribuire a materialelor de constructii. Cu o gama larga de produse, poate reprezenta solutia ideala atunci cand doresti sa iti ajunga produsele direct la usa, chiar daca esti in varf de munte.

Astfel, in functie de nevoile si necesitatile dvs stiti care ar fii solutia ideala atunci cand vine vorba de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, termice, materiale pentru casa si gradina si materiale de bricolaj.